Përfshihuni në PDFCreator

Tungjatjeta dhe faleminderit për interesinPDFCreator po përkthehet duke përdorur Weblate, një mjet web i konceptuar të lehtësojë përkthimin si për zhvilluesit, ashtu edhe për përkthyesit.

1468

Vargje

39

Gjuhë

90,5%

Të përkthyer

Projekti i përkthimit për PDFCreator përmban aktualisht 1468 vargje për përkthim dhe është i plotësuar 90,5%. Nëse do të donit të jepni ndihmesë në përkthimin e PDFCreator, lypset të regjistroheni në këtë shërbyes. Pasi të keni aktivizuar llogarinë tuaj, vazhdoni te ndarja për përkthimet.

Regjistrohuni Përktheni Shihni gjuhë projekti